Korsvei-retreat på Smögen

Korsveis fyra vägvisare – Söka Jesus Kristus, Bygga gemenskap, Leva enklare, Främja rättfärdighet ligger nära den ignatianska andlighet som är kärnan i de flesta retreater i Skandinavien. Alla tre retreatledare har lång erfarenhet av denna Kristus-centrerade retreatform Virve under många år på Sandom och Lia gården, Magnus och Mikael genom sin medverkan i föreningen Kompass.

I denna retreat kommer vi att söka tillsammans med Ignatius av Loyola djupare in i andligheten som är gemensam för Korsvei och Kompass. Dagsprogrammet är, som på alla retreater, uppbyggt kring tystnad, dagligt nattvardsfirande, tideböner, meditation och möjlighet till personlig vägledning.

Är det du som kommer att unna dig denna Korsveiretreat i år? Då är det bara att anmäla sig!

Retreaten kostar 2000 kr.

 

Makrillviken har enkel standard, du måste själv ta med dig lakan.

Anmäl dig till:
Ingegerd Persson, Norgård 129, 451 91 Uddevalla. Tel: 0702-384460.
Mail: ingegerdp@gmail.com

Uppge ditt namn, adress, telefonnummer och e-post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation