Välkommen till Korsveihelg i Hyllie Park Kyrkan i Malmö 3-4 oktober

Under lördagen blir det en eftermiddag och kväll i Korsveianda med bibeltimme med Roland Spjuth, samtal, årsmöte, middag och andakt. På söndagen firar vi gudstjänst tillsammans med församlingen i Hyllie Park kyrkan och Mikael Andersson, styrelseledamot i Korsvei Sverige, kommer att predika. För att fler ska kunna känna sig delaktiga kommer bibeltimmen och årsmötet att streamas. Det kommer dock inte att vara möjligt att interagera i årsmötet via länk, så om du inte kan närvara men har något som du vill framföra till årsmötet, kontakta styrelsen via info@korsvei.se . Ett tips till er som inte kan närvara fysiskt men som är delaktiga i en lokal Korsveigrupp är att samlas till en lokal Korsveisamling under lördagen och ta del av streamingen gemensamt.


Det är gratis att delta i Korsveihelgen och den vegetariska maten är till självkostnadspris. För att beräkna maten behöver du anmäla dig till helgen i förväg, senast den 28 september. Anmäl dig till caroline.kyhlback@gmail.com . Kom ihåg att informera om ev matallergier etc. Vägbeskrivning hittar du på Hyllie Park kyrkans hemsida, scrolla längst ner på första sidan: http://kyrkan.hylliepark.se/


Helgens program (tiderna är ungefärliga):


Lördag
13:00 Lunch
14:00 Välkomna. Inledning och presentationsrunda
14:30-16:00 Bibeltimme med Roland Spjuth (streamas)
16:00 Fika och samtal i smågrupper
17:30 Årsmöte (streamas)
19:00 Middag
20:00 Andakt

Söndag
11.00 Gudstjänst i Hyllie Park kyrkan

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation