Veigrep-samling i Lerkil

Veigrep är Korsvei-rörelsens spridda kommunitet med drygt 50 medlemmar i Norge och Sverige. Helgen 24-26 januari samlades vi till årshögtid på Västkustgården i Lerkil. Helgen planerades av den grupp Veigrep-medlemmar som finns i Västsverige och som ses regelbundet. På lördagen ledde Eva Erlandsson Flodhammar från Räddningsmissionen i Göteborg en bibeltimma med temat ”att se Kristus i dem du möter”. Lördagen innehöll också samtal i smågrupper, årsmöte och en festkväll med nordiska tapas, lekar och sång. Efter söndagens gudstjänst där två diakoner, Inger Bengtsson och Karin Engstrand, predikade och värmande sopplunch åts spreds gemenskapen. Vi ses nästa år igen!

Vill du veta mer om Veigrep kontakta Kalle Råsmark Kalle.rasmark@gmail.com

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation