A Rocha-konferens i Malmö 7–8 april

Här kommer en inbjudan från Arne Mörnerud och de andra i A Rocha Sverige:

A Rocha

Äntligen en konferens om Guds skapelse!
Den 7 och 8 april har vi konferens på Hyllie Park med Dave Bookless från A Rocha. A Rocha förenar innerlig tro, stark gemenskap och vetenskaplig skärpa. I många av de 20 länder där A Rocha arbetar har organisationen lyckats att göra viktiga insatser för att bevara strategiska naturområden och höja medvetenheten om miljö och klimat. Nu kommer Dave Bookless som är A Rochas ”chefsteolog” och undervisar oss i Hyllie Park. Missa inte detta tillfälle att bearbeta en av de viktigaste frågorna i vår tid, frågan om Guds skapelse som vår glädje och vårt uppdrag. Anmäl dig senast 29 mars via www.varamed.se!

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation