Korsveifestivalen 2020 inställd

Det är med vemod som vi meddelar att Korsveifestivalen 2020 på Björkenäsgården är inställd på grund av coronapandemin.

Även om det inte blir någon Korsveifestival i Sverige i sommar kommer samtalen och gemenskapen att fortsätta hållas levande. Under våren och sommaren kommer hemsidan att uppdateras med teologiskt material och förhoppningsvis även med en och annan musikalisk hälsning. Vi planerar att arrangera Korsveis årsmöte under en inspirerande helg i höst, förhoppningsvis med möjligheter att delta både fysiskt och digitalt. Plats och datum kommer inom kort.

Redan nu kan vi ta sikte på framtida festivaler.  I juli 2021 är det Korsveifestival i Seljord, Norge och sommaren 2022 möts vi till svensk Korsveifestival på Björkenäsgården igen.

Ett litet virus har satt hela världen i gungning, men den som är sann Gud och sann människa står orubbad kvar i verklighetens mittpunkt. Han om någon vet att smärtans krona kan förvandlas till en segerkrans.

”En dag ska han, den törnekrönte, lyfta upp jorden till Gud. Försonad.” — ur Korsveis Vägvisare

27 april 2020

Styrelsen för Korsvei Sverige

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation