Vill du vara med i dekorationsgruppen?

22072016-2e4a7824

Vill du vara med och fundera kring utsmyckningen av våra gudstjänstrum?

Under festivalen kommer vi att fira gudstjänster i kyrkan och kapellet, och utsmyckningen av dem inramar gudstjänsterna.

Att vara med i utsmyckningsgruppen innebär att vara med på en maillista där vi funderar kring utsmyckningen av dessa två rum. Vi bestämmer hur rummen ska smyckas och vem som ska ta med det vi smyckar med. Om man vill ta med något till utsmyckningen (till exempel tyg, ikoner …) behöver man komma senast tisdag kväll till festivalen, men man är varmt välkommen att vara med på maillistan även om man kommer senare till festivalen.

Om du vill vara med på maillistan kan du skicka ett mail till Sofia Westling på fingerborg_sax@hotmail.com

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation