Styrelsen presenterar sig: Karin Cedersjö

Idag är det Karin som presenterar sig!
img_0297
Namn: Karin Cedersjö
Bor i: Örebro
Ägnar mig åt: Jobbar som verksamhetsledare på Café Deed inom Örebro Stadsmission,  är tvåbarns mamma och odlar grönsaker och läser och skriver en del.
Hur upptäckte du Korsvei? Genom att jag intervjuade Magnus Malm som berättade om Korsvei-festivalerna. Jag åkte direkt den sommaren 2007 i Norge och har varit fast sedan dess!
På vilka sätt finns Korsvei med i din vardag? Jag kommer ofta tillbaka till att Korsveis vägvisare är så bra och sammanfattar mycket av min tro och hur jag vill leva. Är också med i lokal Korsvei/Spår-grupp i Örebro som ett sätt att hålla Korsvei aktuellt även mellan festivalerna.
Vad hoppas du att styrelsen ska kunna göra det närmaste året? Fortsätta utveckla festivalerna och lite annat som önskas däremellan. Kanske vill fler prova på den utmärkta Spår-kursen eller hålla i en lokal Korsvei-träff?!
Vad kan vi allihop göra för att bjuda in fler att vara med? Korsvei sprids ju mycket genom vänskap och ju fler vänner vi har med olika bakgrund desto bredare och mer mångfacetterade blir festivalerna. Det tycker jag är viktigt!

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation