Sammankomst 2015

_DSC0204

I slutet av februari samlades ett sjuttiotal personer i Vendelsö kyrka för den årligt återkommande kommunitetshelgen Sammankomst som Korsvei varit med och arrangerat flera år. Temat för helgen var ”Att bli till” vilket fördjupades bland annat av Tobias Elof Hadin och Kristoffer Lignell som utifrån sin nya bok Efter Kristus – Att följa Jesus med hjälp av Didaché undervisade om att träna sig i lärjungaskap. Ylva Eggehorn berättade om sina erfarenheter och tankar med utgångspunkt i kommunitetslivet på Hannagården i Sorunda under rubriken Tillsammans i en trasig värld.

* * *

Flera av samlingarna filmades och ligger på Korsveis Bambusersida (klick här för att se).

* * *

I samband med helgen skrevs också en debattartikel som publicerades bland annat i Dagen (klicka här för att läsa).

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation