Sammankomst 2015

Det drar ihop sig till Sammankomst 2015. Korsvei Sverige är inte officiellt arrangörer i år, men vill gärna uppmuntra att åka på denna tillställning. Nedan följer information från Brandbergskommunitetet med vänner om helgen.

Temat för Sammankomst 2015 kommer att vara ”Att bli till”. Vi vill öva oss tillsammans i att leva med Kristus i efterföljelse och lärjungaskap. Men vad är det vi ska öva oss i att bli? Vilka slags praktiker kan vara viktiga? Vilka kan och får vara med?

Var: Vendelsö kyrka (Svenska kyrkan – Österhaninge församling) som ligger på Skomakarvägen 18, på promenadavstånd från busshållplats Skomakarvägen. Den ligger 6 minuter med buss 807 från Brandbergens centrum, eller knappt 25 minuter med samma buss från Gullmarsplan.

När: 20-22 februari 2015

Arrangörer: Brandbergskommuniteten med vänner

Vi ser fram emot en helg fylld av samtal där vi bland annat kommer att få inspireras av poeten och författaren Ylva Eggehorn, lyssna till erfarenheter från new monasticism-rörelsen i USA (via skype) och samtala med författarna till den alldeles nyutkomna boken Efter Kristus.

Vi kommer att börja med mat kl 18 på fredag kväll, men välkommen från och med 17. På lördagen håller vi på mellan 9:30 och ca 21:30, på söndagen från 9:45 till 12:30 alternativt 17:00 (för de som vill luncha i Brandbergen och vandra i Tyresta nationalpark).

Kostnad för helgen, inklusive tre måltider, är 150 kr. Kom ihåg att ta med kontanter. (Om du inte har möjlighet att betala det, ge vad du kan.) Som vanligt hjälps vi åt genom att ta med något tilltugg till fikastunderna.

Fyll i formuläret på http://kommuniteter.se/sammankomst-2015/, senast den 15 februari vill vi ha din anmälan.

Välkommen!

Sammankomst är en träff som hålls en helg varje år där kristna kollektiv, kommuniteter och andra kristna vardagsgemenskaper kommer samman. Människor som bor i sådana gemenskaper eller som är intresserad av den typen av gemenskap är hjärtligt välkomna.

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation