Korsveidag i Hedared 29/3: Onyttan och kärleken

Stavkyrkan i Hedared
Stavkyrkan i Hedared

Välkomna till en gemenskapsdag i Hedared mellan Borås och Alingsås den 29 mars 2014. Temat är ”Onyttan och Kärleken” – med inspiration från Franciskus, Pilgrimsrörelsen och Klas Klättermus, och anknyter temat för sommarens festival.

I Hedared finns Sveriges enda bevarade stavkyrka och ett rymligt församlingshem. Vi börjar med drop-in fika kl. 10.30 i Hedareds församlingshem och avslutar med mässa kl. 17 i Hedareds stavkyrka. Vi kommer bl.a. använda oss av det som finns runt Stavkyrkan som Frälsarkransen och Franciskusstigen. Det blir introduktion kring dagens tema av Mikael Kjell och även något för barnen m.m. Läs mer om Hedared på http://stavkyrkan.se.

Priset för dagen kommer att vara självkostnadspris. Det finns möjlighet till enkel övernattning i församlingshemmet för den som så önskar.

Sista anmälningsdagen är den 24 mars och man kan anmäla sig till Ing-Marie Johansson på ing-marie.johansson@svenskakyrkan.se eller 073-0804303.

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation