Korsveikursen Spår – nu på svenska

”Spår” kan genomföras i församlingar och olika kristna gemenskaper, och riktar sig både till den som är nyfiken på kristen tro och till den som gått länge i kyrkan. Den enda förutsättningen är en längtan efter att lära sig mer om vad det kan innebära att följa Jesus här och nu.

Kursmaterialet består av en pärm som dels innehåller ledarmaterial, dels kopieringsunderlag för deltagarmaterial. Det är dessa kopieringsunderlag som nu finns tillgängliga på svenska. Ledarmaterialet finns ännu inte översatt, och därför behöver den som vill genomföra kursen köpa en ledarpärm från Korsvei i Norge. Den kostar 350 NOK inkl porto och beställs via e-post: kontoret@korsvei.no. Deltagarna skall också få ett exemplar av ”Korsveis lilla röda”, boken Korsveis vägvisare. Den beställer du för 100 kr/stk hos Lasse Bengtsson, och honom når du på tel 0340-64 48 32 eller e-post lasse.bengtsson@bredband2.com.

Mer information, beställningsformulär, etc finns också på norska Korsveis hemsida: http://www.korsvei.no/sider/tekst.asp?side=265

Mikael Löwegren som har översatt materialet har också genomfört kursen i en svenskkyrklig församling. Undrar du något eller vill höra om hans erfarenheter får du gärna kontakta honom. Tel: 0372-610 92, e-post: mikael@ljungby.nu.

Här laddar du ner deltagarmaterialet >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation