JesusDojo i Göteborg

Även om Korsvei Sverige inte officiellt står med som arrangörer sprider vi med glädje inbjudan till JesusDojo i Matteuskyrkan i Göteborg söndagar mellan kl 18-21 med start 19 oktober. För mer information se http://jesusdojo.se/sample-page/ora-et-labora/.

JesusDojo är inspirerat av Mark Scandrettes arbete i USA. Mark och hans fru Lisa gästade Korsveifestivalen 2011 i Seljord och inspirerade och utmanade genom att lyfta relationen mellan kristen asketism och aktivism utifrån sitt arbete i ReImagine. I Norge har JesusDojos arrangerats genom korsveiinspirerade Substans. Kärnan handlar om att tränas i att förstå och följa Jesus undervisning och exempel.

Därför vill vi gärna tipsa om detta tillfälle att under hösten konkret och tillsammans med andra medvandrare träna sig i att följa i karatemästaren Jesus fotspår genom en JesusDojo. Initiativtagare är Johanna och Tobias Elof Hadin.

Den officiella hemsidan för svenska JesusDojos är http://jesusdojo.se.

För dig som vill läsa mer om den norska rörelsen rekommenderas http://substansielt.no/.

Och vill du lyssna på Mark och Lisa Scanderettes undervisning från Korsveifestivalen 2011 finner du den genom att klicka här.

 

 

Korsvei Sverige © Budskapet kommunikation